Головна » 2013 » Червень » 11 » Хай Господь єднає нас!
17:01
Хай Господь єднає нас!
Хай Господь єднає нас!
 
26.04.2013 року у Перечині, у римcько – католицькому храмі святого Августина відзначали ми, римо – католики, як і в усіх костьолах світу, свято Найсвятішого Божого Тіла і Крові, яке після урочистої меси у костьолі, вилилося у велику святкову процесію. Ми засвідчили перед усіма людьми свою тверду, непохитну віру в Бога і його святих.
       Закінчилася Свята Служба у костелі о 2 – ій годині, яку провів духовний отець Антон Єдінак СМ,  і в цей же час до нас прибули греко – католики церкви св.. Миколая, із своїм священиком Мирославом, разом проспівали пісня «Витай, Христе» і вирушили до 4 вівтариків, що були спільно поставлені вірниками: 1 – ий на церковному подвір’ї  костела біля хреста, 2 – ий на цвинтарі біля хреста, 3 – ій біля каплички Пречистої Діви Марії у центрі міста, а 4 – ий у греко – католицькому храмі св.. Миколая. 
      Тут завершилася святкова святкова хода і всі присутні отримали Боже благословення.У неділю вулицями міста пройшли всі люди доброї волі із молитвами і піснями на вустах. Свідомість і серце прославляло Бога, а люди відкрито засвідчили свою велику любов і шану до цієї таємної Гостії  Живої, яка ховає у собі Божество Христа, яка причащає нас у храмі хлібом святої вечері, вона нам до добра відкриває серця. Всі присутні , а їх було дуже багато, ніби хотіли сказати: 
      «О Боже Єдиний, Ти даєш нам своє Тіло і Кров, Ти скарбом свого Тіла робиш із нас велику братню родину, вчиш нас вірно любити, а у відповідь – ми славимо ім’я твоє святе».
                                                                                             
Зітта Бублак
Переглядів: 1029 | Додав: Anton | Рейтинг: 4.5/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]