Головна » 2013 » Січень » 17 » Новорічна радість в Перечині
19:46
Новорічна радість в Перечині
Я дуже люблю зимову пору, яка дарує нам низку веселих і радісних свят. Особливо мені подобається Різдво –чарівне та дивовижне свято, яке найбільше люблять діти й дорослі. Про справжню суть цього свята нагадує нам маленький Ісус, який приходить у цей світ, щоб ми спаслися, вселяючи у наші серденька велику любов до ближніх. Різдвяний час спонукає кожного з нас зазирнути у глибину своєї душі, відкрити її й віддати частинку тепла свого серця комусь іншому. 
 
          Прикладом цього стала святкова зустріч першого дня Нового року в пасторачному центрі міста Перечин, яка об’єднала у любові до Божого Дитяти дітей і молодь з різних парафій: міста Перечин, селища Великий Березний, с. Забрідь, Т. Ремети, с. Оноківці та села Гута. Тож ми мали чудову нагоду привітати одне одного, поспілкуватися та розважитися. Це було яскраве, сповнене веселощів, жартів святкування Різдвяних свят та приходу Нового року. 
 
       У програмі – новорічні жартівливі сценки, колядки, танці та конкурси. Веселий настрій створювали казкові персонажі : Баба Яга, Кікімора, Болотниця, Лісова дрімучість, яких зіграли діти з нашої, Великоберезнянської парафії. Фантастичним було запущення китайських ліхтариків. З теплими словами вітали дітей гості з Києва: Юля та Вадім. А потім ми разом співали колядки. Було так радісно від того, що не марнуємо свій час, який можна присвятити друзям і навіть незнайомим людям. Для учасників свята сестрами- монахинями та вірниками Перечинської парафії був організований солодкий стіл. 
 
         Родзинкою святкової зустрічі були Дід Мороз і Снігурка, які прийшли з подарунками. Новорічні забави закінчились дискотекою. Це було фантастично, просто незабутні враження. Діти і дорослі отримали масу задоволення та веселого настрою. Хочу щиро подякувати отцю Антону та отцю Миколі за те, що влаштували для нас таке радісне , неповторне та незабутнє свято.
 
 
Емілія Палагонич, 16 років смт. Великий Березний
Переглядів: 989 | Додав: Anton | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]