Головна » 2013 » Березень » 25 » Молитва Хресної дороги в м. Перечин 2013
22:31
Молитва Хресної дороги в м. Перечин 2013
        «…Де двоє або троє зібрані в моє ім’я,там я серед них…»Ці слова любові та надії прекрасно сповнили 24 березня 2013року в м. Перечин, де в цей холодний, але сонячний день зібралось близько 500 вірників з різних парафій римcько - католицького та греко-католицького обряду, щоб спільно зі своїми духовними наставниками переживати таємниці мук нашого Господа Ісуса Христа. По закінченні святих літургій, в яких вірники римсько-католицького обряду переживали останню неділю періоду посту,так звану «квітну неділю», а навпаки, вірники  - греко-католики ще лиш увійшли до цього періоду очищення, покори та молитви. 
 
      Та все ж ані холодний вітер , ані такий великий розрив у літургійному календарі не зуміли завадити здійснитися молитві Хресної дороги на нашій прекрасній Калварії.Головним гостем був владика Ніл, який показав приклад наслідування нашого Спасителя в покорі та любові. Разом з  нашими священиками , ми роздумували над стояннями хресної дороги, над муками Христа, який зносив за нас тягар наших гріхів та покірно  витерпів страждання до останнього подиху. 
       Під час хресної дороги, наші духовні пастирі заохочували нас до глибшої любові до Бога,та до наших ближніх:брат до брата, син до матері, ворог до ворога.Хочемо висловити подяку Богу за те, що здійснилася ця молитва Хресної дороги, владиці Нілу, який уділив нам свій час та благословення, всім духовним отцям за їх прекрасні та проникливі  слова молитви, зі їх приклад, та всім вірникам, які незважаючи на холод та вітер прийшли з різних міст та прийняли участь  в Хресній дорозі. Віримо, що кожен відчув близькість Бога, і взяв собі близько до серця слова наших священників, щоб ці слова були втілені в життя та помножені в 100 разів.       
           
 «Ти, що за нас зносив  рани, Ісусе Христе, змилуйся над нами»
 
 
Сім'я Галько 
Переглядів: 1067 | Додав: Anton | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]