Головна » 2013 » Серпень » 2 » Дякую Вам ...........
20:34
Дякую Вам ...........
Дорогі вірники,  дякую Богу за 9 років під час яких я міг бути разом з Вами. Це були роки яких не повернути назад. Роки, які були наповнені новими знайомствами, даром віри, але і різними випробовуваннями. Були хвилі наповнені любов’ю і порозумінням, але також і слабостями. І цим всім хочу подякувати за ці красиві моменти з Вами у ваших храмах, сім’ях, за дар дружби, любові і підтримки. Нехай Господь відплатить Вам у 100 разів більше, через своє благословення і допомогу у  Вашому повсякденному житті. 
 
     Також прошу о пробачення за мої слабості і пади, тому що були і такі ситуації, коли моє ставлення до Вас було не дуже добрим.Перед кожним з нас є спільна ціль: "своїм життям показати, що вірую в Бога і допомогти іншим, щоб відчули Божу любов саме через наше життя". Тому не падаймо духом в тяжкі хвилини, а будьмо сильні і один за одного просімо в молитві. Допоможімо нашим дітям і молоді зрозуміти,  що Бог є Любов’ю, але і ціль нашого життя - бо що їм вложимо до сердець, через пару років нам повернеться. 
      Дорогі діти і молодь - ви є майбутнє кожної родини і парафії - подаруйте свої серця Ісусові вже сьогодні. Добре є подорожувати, радіти, танцювати - але набагато радісним є мати чисте і любляче серце. Потрібно прикласти зусиль, але висновок того вартий. 
 
В молитві з вдячністю в серці о. Антон Єдінак, СМ
Переглядів: 1039 | Додав: Anton | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]