Головна » 2013 » Березень » 19 » День хворих - м. Перечин 2013
11:38
День хворих - м. Перечин 2013
Зимнього дня, в суботу 09.02.2013 року, у Перечинській парафії св. Августина, відбулася незабутня зустріч із старшими та хворими парафіянами, віком від 65 років. Гасло зустрічі «Будьмо серцем і душею завжди молоді, бо всі ми - Божі діти – наші дорогі бабусі, дідусі» - ще раз нагадали нашим вірникам, що церква пам’ятає про них, дбає про їх здоров’я і добробут. Зустріч розпочалася, як зазвичай, св. Месою. Кожен з вірників мав нагоду приступити до сповіді, і з чистим серцем прийняти причастя і елепомазання, яке уділяли наші дорогі священики о. Микола Добра СМ та о. Олексій Шевченко СМ. 
Наприкінці урочистої меси, кожному з вірників було дано благословення. Нема тих слів, які б могли з точністю передати ту радість, яка панувала в серцях кожного з них. Парафіяни щиро завдячували нашим священикам за ту турботу, яку вони проявили до них. Адже для кожного з них була дана велика нагода почути рідні звуки дзвонів храму, які привітно скликали на службу Божу, почути Боже Слово та чудову проповідь, яку виголосив о. Олексій Шевченко СМ. Уже стало доброю традицією, проводити такі зустрічі у нашому Пасторальному центрі. Не винятком став і цей рік, завдячуючи нашим ініціаторам о. Миколі Добра СМ, . Олексію Шевченко СМ, о. Антону Єдінак СМ, а також нашим сестрам Алжбеті, Сюзані та Анастазії. На зустріч старих і хворих приїхали гості з Києва, які були глибоко вражені теплим прийомом. До організації свята також активно підключилися вчителі Перечинської дитячої музичної школи, під керівництвом Самош Н.О. та їх вихованці. Наші вірники також мали нагоду радуватися виступам танцюристів групи «Сюрприз» (кер. Судакова І.І.) До цієї доброї справи долучилися і спонсори, які допомогли у придбанні продуктів харчування та подарунків. Ведучі зустрічі, Зітта Мовнар та Іванна Фаліс, проводили цікаві конкурси на знання Біблії, розвеселяли своїх гостей смішними гуморесками-сміховинками. Всі присутні у залі приймали активну участь у проведенні конкурсу на кращу пісню. Цікаво було спостерігати, як вирій спогадів линув у їхнє минуле, юність, молодість. Роками ми старіємо, але душа залишається молодою. Урочиста зустріч закінчилась піснею: 
«Де згода в сімействі, де мир і благодать, щасливі там люди, щаслива сторона, і Бог їх благословляє, добро їм посилає і з ними Він живе.»
Мовнар Юдіта
Переглядів: 883 | Додав: mtv | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]